Onze poorten

Ontdek onze poorttypes

We nodigen u graag uit ons uitgebreid gamma aluminium poorten te ontdekken.
Al onze poorten kunnen voorzien worden van automatisatie, videofoon of brievenbusconsole.

Krealu biedt naast het standaard gamma ook maatwerk aan met onuitputtelijke mogelijkheden en belangstelling voor de specifieke wensen en ideeën van de klant.

Onder de pagina ‘Realisaties‘ vindt u ook foto’s terug van de modellen.

Aluminium draaipoort

Draaipoorten

Draaipoorten zijn de standaard keuze wanneer u denkt aan een poort. Ze zijn vlot integreerbaar bij bestaande gebouwen of omheiningen. In vergelijking tot een schuifpoort vragen ze minimale ruimte.

Aluminium vast paneel

Vaste panelen

Vaste panelen kunnen gecombineerd worden met elk type poort (draaipoort of schuifpoort) en verhogen uw privacy. Ze kunnen gemaakt worden in dezelfde look-and-feel als uw poort. Alle afmetingen zijn mogelijk.

Aluminium vrijdragende schuifpoort

Vrijdagende schuifpoorten

Vrijdragende schuifpoorten hebben een strakke uitstraling en zijn onderhoudsvriendelijk (geen vuil in rail mogelijk). Schuifpoorten zijn de oplossing wanneer u de diepte van uw oprit wilt gebruiken of als uw oprit heel hard omhoog helt.

Aluminium schuifpoort op rail

Schuifpoorten op rail

Schuifpoorten op rail worden vaak gebruikt voor grote doorgangsbreedtes gezien het gewicht beter verdeeld wordt. Behalve het gebruik van de rail hebben ze dezelfde voordelen als de vrijdragend schuifpoorten.